Moet STVV-doelman vrezen voor zijn basisplaats na scherpe kritiek op ploegmaats?

Redactie
| 2 reacties

Vrijdagavond openen Sint-Truiden en Club Brugge de 15de speeldag in de Jupiler Pro League. Bij de thuisploeg ligt één vraag op ieders lippen: wie staat er tegen de landskampioen onder de lat?

William Dutoit miste dit seizoen nog geen minuut bij de Kanaries, maar na zijn felle uitspraken van voor de interlandperiode lijkt zijn basisplaats in gevaar. "Van ezels kan je geen koerspaarden maken", zei de 28-jarige Franse goalie na de 4-2 nederlaag in Eupen.

Vrijdag speelde Sint-Truiden een oefenpot achter gesloten deuren tegen het Nederlandse Roda JC. Dutoit zat 90 minuten op de bank, reservedoelman Lucas Pirard kreeg zijn kans. Beide doelmannen zouden nu in balans liggen voor een basisplaats tegen Club Brugge.