Antwerp komt met nieuws over trainerschap: "Kans reëel dat hij het seizoen uitdoet"

Redactie
| 90 reacties
Antwerp komt met nieuws over trainerschap: "Kans reëel dat hij het seizoen uitdoet"
Foto: © Voetbalkrant.com

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC is dezer dagen (opnieuw) naarstig op zoek naar een trainer. De oudste club van ons land beslist daar zo goed als zeker vandaag (donderdag, nvdr.) over en er zijn nog drie kandidaten in de running, maar Wim De Decker neemt voorlopig het roer over.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans groot dat sterke man Patrick Decuyper in de loop van donderdag de nieuwe trainer van Antwerp voorstelt. Bij de club willen ze na het vertrek van John Bico en diens metgezellen snel weer de draad oppikken.

Stijn Vreven is nog steeds één van de vooruitgeschoven kandidaten om het roer op de Bosuil over te nemen. Al hoorde die volgens de krant niets meer van The Great Old, sinds zijn verkennend gesprek eergisteren.

Defays en De Decker

Ook Frank Defays (ex-Virton) en eigen pion Wim De Decker zijn in de running voor het postje van trainer. De gewezen middenvelder van Antwerp keerde op vraag van Decuyper terug uit China en op de persconferentie eerder deze week vertelde de sterke man van Antwerp nog dat De Decker een optie is als nieuwe T1.

De Decker zal sowieso de wedstrijd tegen OH Leuven leiden en mogelijk doet hij daarna ook het seizoen uit als hoofdcoach. "De kans is reëel dat hij het seizoen uitdoet, maar dit moet nog met hem besproken worden", klinkt het in een mededeling op de webstek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties