Reactie Van Der Bruggen zit nog met... Sollied in het hoofd: "Sommige dingen veranderen niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Moeskroen
| 0 reacties
Van Der Bruggen zit nog met... Sollied in het hoofd: "Sommige dingen veranderen niet"
Foto: © photonews

Eens je Trond Sollied als coach gehad hebt, is het moeilijk om zijn manier van voetbal kijken helemaal uit je discours te bannen, dat merkte ook Hannes Van Der Bruggen na de zege in Moeskroen.

"Het was moeilijk om technisch verzorgd voetbal te brengen op dit veld. De bal stuitte heel vaak op. Toch kwamen we aan een aantal A-kansen en een paar B-kansen." Come again, Hannes? "Ja dat is nog van de tijd van Trond", lachte Van Der Bruggen.

Grote concurrentie

Vooral de uitzege deed deugd. "Eindelijk die drie punten buitenshuis, dat hoefde daarom niet met mooi voetbal te zijn", aldus de opgeluchte middenvelder. "In de eerste helft zochten we teveel de lange bal en de diepte, na de rust ging dat beter en vroegen we de bal meer in de voet."

Van Der Bruggen kwam in de basis in de plaats van Schoofs. "Of ik donderdag blijf staan? Dat weet ik niet. Er zijn nog heel wat matchen tot aan de winterstop en de concurrentie is groot." Nog iets dat onder Sollied ook al het geval was. "Sommige dingen veranderen niet", knipoogde Van Der Bruggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties