Slecht nieuws voor PSG, goed nieuws voor Meunier?

Tim Bex
Tim Bex
| 0 reacties
Slecht nieuws voor PSG, goed nieuws voor Meunier?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdagavond speelt het PSG van Thomas Meunier op het veld van Arsenal in de Champions League. Deze ochtend kreeg Paris Saint-Germain te horen dat rechtsachter Serge Aurier Groot-Brittannië niet binnen mag.

Deze ochtend vertrok de selectie van Paris Saint-Germain met het vliegtuig richting Londen. Een opvallende afwezige was Serge Aurier. De rechtsachter kreeg geen visum en mocht van de autoriteiten van Groot-Brittannië het land niet in. Dat meldt PSG op zijn website.

De reden hiervoor is de recente veroordeling van Aurier. Onlangs belaagde de Ivoriaan een politieagent en hij werd daarvoor veroordeeld. Aurier gaat wel nog in beroep tegen die veroordeling, dus is er volgens de Franse club nog steeds het vermoeden van onschuld. Maar de Britse autoriteiten gingen niet in op het verzoek van PSG en weigerden dus om Aurier het land binnen te laten.

Voor Thomas Meunier is het wegvallen van Serge Aurier natuurlijk wel goed nieuws. Door de afwezigheid van de Ivoriaan mag de Rode Duivel waarschijnlijk in de basis beginnen. In de heenwedstrijd speelde Meunier ook al tegen Arsenal, hij viel toen zes minuten voor tijd in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties