Cynische Preud'homme - "Ik ben Gent niet, ik ben Preud'homme" krijgt deze reactie van Hein Vanhaezebrouck

Redactie vanuit Gent
| 39 reacties
Cynische Preud'homme - "Ik ben Gent niet, ik ben Preud'homme" krijgt deze reactie van Hein Vanhaezebrouck
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme is de vergelijkingen tussen zijn ploeg en AA Gent meer dan beu. "Ik ben Gent niet", klonk het. Hij kreeg nu een antwoord van Hein Vanhaezebrouck op diens persconferentie in Gent voor de match tegen Braga donderdagavond.

Het was een van de eerste vragen van het journaille in Gent om te reageren op de uitspraak van Michel Preud'homme, die aangaf na de wedstrijd in Leicester City dat hij de vergelijking met het Champions League-parcours van AA Gent vorig seizoen meer dan beu is. "Ik ben Gent niet", klonk het.

Vanhaezebrouck reageerde - zoals we dat van hem gewoon zijn - bijzonder gevat. "Ik had op voorhand weten te voorspellen dat dit de eerste vraag zou zijn. En eerlijk? Michel is bezig met zijn verhaal, ik moet zijn rekening niet maken. Iedereen probeert het uiterste, ik ga zwijgen over andere ploegen."

Hein Vanhaezebrouck heeft met AA Gent een druk schema voor de boeg. Zo komen er de komende weken een paar momenten van vier wedstrijden in tien dagen. "Het zijn belangrijke periodes voor de club, staf en spelers. In die wedstrijden kunnen we onze doelstelling al dan niet halen. We mogen niet verliezen van Braga of Lokeren", klonk het op zijn persconferentie. Meer daarover in deze filmpjes:

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties