Na één doelpunt in de Champions League is Izquierdo opnieuw grof wild op de transfermarkt

Redactie
| 4 reacties
Na één doelpunt in de Champions League is Izquierdo opnieuw grof wild op de transfermarkt
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

José Izquierdo verzachtte de pijn dinsdagavond nog een beetje voor Club Brugge. Op het veld van Leicester City tekende de Colombiaan voor het enige Brugse doelpunt van de avond. En wat voor een... Bovendien een goal die enkele buitenlandse clubs wakker maakte.

Het Nieuwsblad weet dat de interesse in Izquierdo maar blijft groeien. Clubs uit zowat alle competities hebben de Colombiaanse sneltrein van Club Brugge op het oog en staan in de rij om hem binnenkort – in januari kan, maar het zal wellicht volgende zomer zijn – over te nemen.

Sevilla en Hamburg waren een half jaar geleden al geïnteresseerd en zijn Izquierdo blijven volgen. Voorts toonden ook een Engelse en een Franse club onlangs interesse. Een uitgesproken voorkeur voor een bepaalde competitie heeft de speler niet, maar Spanje zou omwille van de taal mooi zijn. Engeland zou dan weer een sportieve droom zijn.

Club kan flink cashen

Vorige zomer hield Club Brugge het been nog stijf. Het wimpelde zelfs een bod van 12 miljoen euro af. De afspraak tussen club en speler is, dat er komende zomer kan gesproken worden over een transfer. Als alles wat meezit, kan Club dan stevig cashen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties