Analisten loven herpakking van Brugge: "Straf dat ze zo terugkomen na blammage tegen Leicester"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 13 reacties
Analisten loven herpakking van Brugge: "Straf dat ze zo terugkomen na blammage tegen Leicester"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de studio van Telenet Play Sports kreeg presentator Karl Vannieuwkerke vrijdagavond het gezelschap van Marc Degryse, Rick de Leeuw en Piet den Boer. Na de match waren ze vol lof voor Club Brugge en erg kritisch voor KV Mechelen.

“Iedereen was bereid om te werken voor de ploeg. Dan zie je vrolijk voetbal, ook de hele bank was volop aan het lachen. Het is straf dat ze op die manier terugkomen na de blammage tegen Leicester.”

De man van de avond was uiteraard Jelle Vossen met vier doelpunten. “Vossen zit in de flow. Hij loopt goed en is constant een gesel voor de verdediging. Zo geeft hij rust aan het hele team. Hij was de man van de match.”

Zelfs Michel Preud'homme stond te lachen aan de zijlijn

Contrast met aanvallende malaise bij Mechelen

“Het was onsamenhangend bij Mechelen, de verdediging stond ook totaal niet goed.” Maar het echte probleem lag aan de andere kant van het veld.

“De spitsen konden geen bal vasthouden, die kwam elke keer terug. Veselinovic is te traag en niet wendbaar.” Hij miste op het uur ook nog eens een penalty. “Oké, hij neemt risico en verantwoordelijkheid, maar hoe? Het scoringsvermogen ontbreekt bij Mechelen, daar moeten ze toch eens naar uitkijken in januari."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties