Reactie Preud'homme roemt twee (verrassende) lichtpunten: "Hij heeft eindelijk terug gedaan wat hij moet doen" & "Als ik nog iemand mag noemen..."

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 17 reacties
Preud'homme roemt twee (verrassende) lichtpunten: "Hij heeft eindelijk terug gedaan wat hij moet doen" & "Als ik nog iemand mag noemen..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge vermorzelde KV Mechelen vrijdagavond met ruime 6-1-cijfers. Bij Club Brugge acteerde zowat iedereen op een hoog niveau, maar na afloop van de wedstrijd wilde Michel Preud'homme twee spelers een beetje extra in de kijker zetten.

“Als ik iemand mag noemen die het goed deed: Claudemir. Hij gaf twee assists. Niet slecht, hé”, aldus Preud’homme na afloop van de wedstrijd op zijn persconferentie. We kunnen de coach van Club geen ongelijk geven: de Braziliaanse werkmier speelde een beresterke match en strooide met geweldige passes.

Verder zag Preud’homme ook een goed ingevallen Felipe Gedoz. De Braziliaan was dit seizoen al op de sukkel en kon niet altijd bekoren. “Gedoz heeft tegen Mechelen eindelijk terug gedaan wat hij moet doen. Akkoord, het was op het moment dat hij erin kwam misschien makkelijker spelen, maar dit is positief.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties