Reactie Hendrik Van Crombrugge : "We hebben de punten laten liggen"

Julien Denoël vanuit le Kehrweg
| 0 reacties
Hendrik Van Crombrugge : "We hebben de punten laten liggen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het werd geen prettige avond voor Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge. De doelman moest zich drie keer gewonnen geven en kon uiteindelijk maar één punt pakken met Eupen.

"We hebben twee punten laten liggen vandaag", klinkt het bij de doelman. "We hadden de match onder controle. We scoren drie keer, maar krijgen ook drie ongelukkige doelpunten binnen. Dat is erg frustrerend."

"We wisten dat we als eerste moesten scoren om goed aan de wedstrijd te beginnen. We wisten ook dat zij kwaliteiten hadden op stilstaande fases, maar helaas slikken we toch drie doelpunten", gaat een teleurgestelde Van Crombrugge verder. "Westerlo heeft vijf à zes spelers van rond de 1m90, wij zijn allemaal 'kleine' spelers. De tegenstander heeft ons op die manier pijn kunnen doen."

Moet Eupen nu tevreden zijn met het gelijkspel? Westerlo blijft laatste op een mooie afstand en moet het voorlopig uitvechten met Sint-Truiden. "Ja, we pakken een punt voorsprong op onze concurrenten, maar we zijn vooral twee punten kwijt. Ik ben geen tevreden doelman vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties