Dejaegere ziet het wel zitten met Thoelen: "Hij heeft de kwaliteiten om hier eerste doelman te worden"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties

Brecht Dejaegere over de heerlijke middag voor de Gentse fans én de situatie van Thoelen

Dejaegere ziet het wel zitten met Thoelen: "Hij heeft de kwaliteiten om hier eerste doelman te worden"
Foto: © photonews

Brecht Dejaegere viel in tegen Kortrijk en zette met een assist een uitroepteken naast de al mooie namiddag voor de thuissupporters. Tussendoor brak hij nog een lans voor Yannick Thoelen.

"De wedstrijd was al gespeeld, maar het is leuk om de ploeg iets bij te brengen", aldus Dejaegere achteraf. Vorige week lokte hij nog de penalty uit die Saief omzette, nu werd het een directe assist. "Het is de tweede keer op rij dat ik Kenny erbij betrek."

De twee werpen zich op als een duo supersubs. "We lachten er ook al mee, maar het liefst van al start je natuurlijk." Dat was bij Dejaegere al eventjes geleden. "Ik maak me niet ongerust, ik werk hard en de trainer gaat altijd de juiste keuzes maken, het is aan mij om me te blijven tonen."

Zowel de supporters als wij hebben er goed op gereageerd

Gent trakteerde de supporters, die de laatste weken toch begonnen te morren, op spektakel. "Ik denk dat ze ons het hele jaar al steunden en het was aan ons om iets extra terug te doen. Zowel het publiek als wij hebben er goed op gereageerd. Yannick had een beetje gereageerd na zijn eerste foutje, maar hij heeft de kwaliteiten om eerste doelman te worden bij ons."

Dejaegere is een fan van Thoelen. "Hij heeft niet veel moeten doen, maar hij was scherp en zette de verdedigers ook op scherp met zijn communicatie. Of dit onze beste match was? Op Anderlecht was het ook goed, maar we speelden nog goeie matchen. Het was wel al een tijdje geleden", sloot Dejaegere af.

Bekijk hieronder het interview met Brecht Dejaegere. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties