Gaat Genk vol voor groepswinst in EL? Spelers laten er geen twijfel over bestaan

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Gaat Genk vol voor groepswinst in EL? Spelers laten er geen twijfel over bestaan
Foto: © photonews

Racing Genk moet op de slotspeeldag van de poulefase van de Europa League naar Sasuolo. De Limburgers zitten in een luxepositie, maar zullen ze vol voor de groepswinst gaan of niet?

Genk is al zeker van kwalificatie en Sasuolo is uitgeschakeld. Peter Maes kan bepaalde jongens dus rust gunnen, of hij kan vol voor de groepswinst gaan. Als het van de spelers afhangt, wordt het de laatste optie.

"We hebben hard gewerkt om dit te bereiken en we willen die eerste plaats vasthouden", laat Timothy Castagne er geen twijfel over bestaan.

"De coach zal kijken wie fit is en wie eventueel wat rust kan gebruiken", klinkt het bij Thomas Buffel. "Maar die leidersplaats is mogelijk nog wel belangrijk voor een goede loting."

Nikolaos Karelis beklemtoont dat Genk elke match voor de overwinning gaat en dat dus ook op de slotspeeldag in Italië zal doen. "Wij willen alles winnen", lacht hij. "We hebben nog één wedstrijd te gaan en willen ook daarin de 3 punten pakken. Die leidersplaats zou wel eens belangrijk kunnen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties