Matchwinnaar Casagolda bezorgt OHL drie gouden punten: "Ik heb niet getwijfeld"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Matchwinnaar Casagolda bezorgt OHL drie gouden punten: "Ik heb niet getwijfeld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven kende zondag een moeilijke wedstrijd tegen Cercle Brugge, maar pakte wel de drie punten. Een strafschop een kwartier voor tijd besliste de match. Esteban Casagolda nam zijn verantwoordelijkheid.

"De penalty? Ik trap altijd de penalty’s, ook vandaag. Ik heb niet getwijfeld", opent Esteban Casagolda, die vooral blij was met de overwinning van Oud-Heverlee Leuven. "Dit doet deugd voor de ploeg. We hebben zeker geen grootse wedstrijd gespeeld, maar het belangrijkste zijn die drie punten."

"We kunnen niet altijd goed spelen, maar elke speler heeft zich voor de volle 100% gegeven", gaat de aanvaller verder. Casagolda was de laatste weken in het sukkelstraatje met een blessure. Nu lijkt hij helemaal terug. "Ik was vier weken out, dus het is niet gemakkelijk om snel terug de oude te zijn."

Tegen Tubeke is Kostovski opnieuw beschikbaar

Volgende week zal in Tubeke ook die andere aanvaller Jovan Kostovski opnieuw beschikbaar zijn. "We staan heel positief tegenover elkaar. Ik speel graag met hem", aldus Casagolda over de Macedoniër. "We zullen gewoon match per match bekijken hoe dat zal lopen", besluit de matchwinnaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties