OHL doet weer mee: "Bewezen dat we ook zulke matchen kunnen winnen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
OHL doet weer mee: "Bewezen dat we ook zulke matchen kunnen winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven mocht het dit seizoen al drie keer tegen Cercle Brugge opnemen. De Leuvenaars trokken telkens aan het langste eind tegen de Vereniging. "Dit doet heel veel deugd", aldus verdediger Pieter-Jan Monteyne.

Op een moeilijk te bespelen veld hield OHL zondag de drie punten aan den Dreef. "Het was een moeilijke wedstrijd", opent Monteyne. "Het veld lag er niet goed bij en we speelden tegen een defensieve tegenstander. Maar we hebben het dan toch kunnen afmaken. Dit doet heel veel deugd."

Echt veel kansen creëerde OHL niet, maar ook de bezoekers kwamen er nauwelijks uit. "Ik denk dat we bijna geen enkele kans hebben weggegeven, dat is zeer positief", aldus de linksachter. "We gingen vol voor die overwinning. We wisten hoe belangrijk die punten vandaag waren, zowel voor de tweede periode als voor het klassement."

"We staan opnieuw tussen de mensen en dat doet goed", zegt Monteyne. Cercle lijkt OHL wel te liggen dit seizoen, want het was de derde zege in evenveel wedstrijden. "Het was een totaal andere wedstrijd dan de twee voorgaande matchen. Het was echt knokken. Maar we hebben bewezen dat we ook zulke matchen kunnen winnen", besluit Monteyne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties