De held van Mambourg: "Ik wist hoe Teodorczyk ging trappen"
Redactie vanuit Charleroi
| 13 reacties

Parfait Mandanda, reservekeeper van Charleroi, werd de held van Mambourg

De held van Mambourg: "Ik wist hoe Teodorczyk ging trappen"
Foto: © photonews

Normaal gezien staat Penneteau in doel bij Charleroi, maar in de beker mag Parfait Mandanda opdraven bij Charerloi. En de reservedoelman werd de held van de avond tegen Anderlecht.

Het werd een mooie week voor Mandanda. De doelman van de Zebra's verlengde eerst zijn contract en als kers op de taart bezorgde hij zijn ploeg de kwalificatie voor de kwartfinales van de Beker van België. Nochtans as het geen rustdag voor de Congolees. Bij de goal van Spajic ging hij niet vrijuit, maar bij die van Teodorczyk was hij kansloos.

Na de match werd hij gefeliciteerd door zijn ploegmaats.

Maar op de poging van de Poolse topschutter bij de strafschoppen deed hij het schitterend. "Ik wist niet welke kant hij ging schieten, maar ik wist wel dat hij volle kracht ging trappen. Dus ging ik ook voluit naar de kant die ik koos en het was de juiste."

Ik had graag zelf gescoord

Bij de gelijkmaker in de slotminuut was hij ook aanwezig in de zestien en had hij zelfs bijna kunnen koppen. "Ik had graag dat doelpunt gescoord", lachte hij. "De avond had nog mooier geweest. Maar hij ging erin en dat is het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties