Reactie KV Mechelen pakt 9 op 9, iedereen in feeststemming, maar één man mokt: "Hij vindt dat zeker niet leuk"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Mechelen
| 6 reacties
KV Mechelen pakt 9 op 9, iedereen in feeststemming, maar één man mokt: "Hij vindt dat zeker niet leuk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl iedereen elkaar in de armen sprong en de spelers de fans gingen groeten, droop er één man ontgoocheld af naar de catacomben van het AFAS Stadion. Nicolas Verdier deed weinig moeite om zijn teleurstelling te verbergen.

De Franse spits was door het thuispubliek uitgejouwd toen hij een hele mooie kans op de 2-0 verprutste door te egoïstisch te willen zijn. Bij een counter met drie tegen twee had hij het inderdaad wel beter kunnen doen. In plaats van de bal af te spelen aan een vrijstaande ploegmaat besloot hij om van ver buiten de zestien zelf zijn kans te gaan. Zijn schot verdween dan ook makkelijk in de armen van Köteles.

En dat kon het publiek niet smaken. Na de match ging hij dan ook niet mee de supporters groeten. Want na de fase werd hij gewisseld en dat stond hem ook al niet aan. Yannick Ferrera bedekte het incident met de mantel der liefde. "Ik ken geen speler ter wereld die blij is om gewisseld te worden", zei Ferrera erover.

Hij speelde het een paar keer verkeerd uit. Na de match kon hij zijn teleurstelling niet verbergen.

"En het was niet omdat hij die fase verkeerd uitspeelde dat hij gewisseld werd. Je mag niet vervangen omdat een speler één keer een ploegmaat vergat. Het was tactisch. Kolovos is iets balvaster en ik wilde hem in de spits zetten om het uit te spelen. Wij denken alleen aan de ploeg en aan de zege, niet aan één fase", zei Ferrera nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties