Hein Vanhaezebrouck doet bij AA Gent net als bij KV Kortrijk destijds jammerlijke vaststelling: "Dat is niet aan iedereen gegeven"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 29 reacties
Hein Vanhaezebrouck doet bij AA Gent net als bij KV Kortrijk destijds jammerlijke vaststelling: "Dat is niet aan iedereen gegeven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kende een dramatische week met de bekeruitschakeling bij KV Oostende en een 3-1-nederlaag op het veld van Sint-Truiden. Op Stayen konden de Buffalo's nooit aanspraak maken op de zege.

"We hebben al vaak niet gekregen wat we verdienden. Maar tegen Sint-Truiden voelde je de nederlaag aankomen", vond coach Hein Vanhaezebrouck. "Het was allemaal net niet genoeg om een resultaat neer te zetten."

Mentaal hebben sommigen het moeilijk om de focus te behouden

Gent miste tegen STVV sterkhouders Nana Asare en Renato Neto. En moest na de rust ook nog eens verder zonder Kalifa Coulibaly vanwege een dijblessure. Vanhaezebrouck hoopt het drietal in te zetten tegen Anderlecht nu donderdag, maar stelt ook het volgende vast.

"We speelden vier matchen (Konyaspor, twee keer Oostende en STVV) in tien dagen tijd. Dat weegt voor bepaalde jongens door. Vooral mentaal hebben sommigen het moeilijk om de focus te behouden. Enkel de echte toppers kunnen dat. Ook bij Kortrijk maakte ik hetzelfde mee. Zoiets is niet aan iedereen gegeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties