Jacky Mathijssen wil gerichte versterking voor Westerlo: "Niet geïnteresseerd in afdankertjes van andere ploegen"

Redactie
| 6 reacties
Jacky Mathijssen wil gerichte versterking voor Westerlo: "Niet geïnteresseerd in afdankertjes van andere ploegen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen nam een drietal maanden geleden de fakkel bij Westerlo over van de ontslagen Bob Peeters. De Kemphanen zorgden meteen voor een stunt door te winnen op Anderlecht, maar nadien verliep het opnieuw moeizaam. De coach weet wat hij deze winter nodig heeft.

"De samenhang is een troef van deze ploeg. Je kan de jongens heel veel dingen verwijten, maar geen gebrek aan wil en vechtlust", zegt Jacky Mathijssen in Het Nieuwsblad. "Daarom ben ik ook niet geïnteresseerd in afdankertjes van andere ploegen, die zogezegd naar hier komen om ons te helpen."

Mathijssen beseft wel dat er iets moet bijkomen. Sinds begin oktober pakte Westerlo amper 4 op 30. Westel deelt de laatste plaats in het klassement met Moeskroen, de tegenstander van vanavond. "Ik wil alleen mensen met een meerwaarde, waardoor onze jongens beter gaan voetballen. Over inzet en engagement heb ik niets te klagen", vindt Mathijssen. "De wil om dit verhaal binnen dit en drie maanden succesvol af te sluiten, is bij iedereen top."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties