Is het Lokers bestuur op de goeie weg na mooie actie? "Ja, maar wij maken altijd sfeer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Is het Lokers bestuur op de goeie weg na mooie actie? "Ja, maar wij maken altijd sfeer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Naar Westerlo mochten de Lokerse fans dankzij sponsors van de club gratis afzakken. Het resultaat was een érg sfeervol en erg vol uitvak. Een goeie eerste stap, volgens de supporters.

In het begin van het seizoen hoorde je immers vaak de boutade 'wij hebben schijt aan het beleid' op Daknam. De frustratie is nog niet helemaal weg, maar er is beterschap merkbaar. "Het was een goed initiatief en zorgde voor duizend supporters op verplaatsing in plaats van een paar honderd", aldus Tim Hoste van supportersclub Sporting Fans United.

Er was veel sfeer, maar dat is volgens Hoste normaal. "Wij maken altijd sfeer als er wat degelijk gespeeld wordt. Met sfeergroep ATCS wordt er toch heel wat georganiseerd. Thuis was het iets minder omdat het voetbal gewoon niet goed was."

De veranderingen binnen de bestuurskamer zijn alvast positief. "In het begin van het seizoen was het nog steeds Lambrecht alleen. Daarna kwam er een nieuw CEO (Frederik Schroyens, nvdr.) die meer voor de supporters doet."

De grieven van in het begin van het seizoen draaiden om stadionverboden die Lokeren zelf uitsprak, dus niet het ministerie van binnenlandse zaken. "Het waren stadionverboden van niets. Omdat je in de buurt staat van een rookbom, wil dat niet zeggen dat je die zelf aanstak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties