AA Gent draaide de geldkraan open voor een nieuwe doelman, daar heeft huidig goalie Jacob Rinne het volgende over te zeggen

Redactie
| 4 reacties
AA Gent draaide de geldkraan open voor een nieuwe doelman, daar heeft huidig goalie Jacob Rinne het volgende over te zeggen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent draaide de geldkraan vol open om doelman Lovre Kalinic voor ruim drie miljoen euro in te lijven. Een transfer die ook een signaal betekende voor huidige goalies Jacob Rinne en Yannick Thoelen.

De 23-jarige Rinne kwam in de zomer over van het Zweedse Örebro SK, maar het sluitstuk kon in de Arteveldestad niet helemaal overtuigen. Met het resultaat dat Gent op zoek ging naar een nieuwe keeper. "Dat is natuurlijk nooit leuk", reageert Rinne bij Fotbolsskanalen op de Gentse aankoop.

"Maar in een hoekje liggen kniezen en sterven is geen optie. Ik verwacht dat hij zal spelen, anders zou de club niet zo iemand in huis halen. Maar ik wil laten zien dat ik verdien om in doel te staan."

Aanpassing

"Uiteraard maakte ik fouten, zoals in de Europa League tegen Shakhtar Donetsk. Maar over de hele lijn bekeken deed ik het goed. Het gaat in België een stuk sneller dan in Zweden. Daar moest ik me aan aanpassen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties