KV Mechelen wil wedstrijd in Genk nog steeds laten herspelen en gaat in evocatie tegen beslissing KBVB

Redactie
| 46 reacties
KV Mechelen wil wedstrijd in Genk nog steeds laten herspelen en gaat in evocatie tegen beslissing KBVB
Foto: © Photonews

KV Mechelen blijft hopen op een replay van de verloren wedstrijd in en tegen Genk van begin oktober. Malinwa gaat in evocatie tegen de beslissing van de Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB.

KV Mechelen wil de competitiewedstrijd tegen Genk (2-1) van de negende speeldag in de Jupiler Pro League nog steeds laten herspelen. De club gaat in evocatie tegen de beslissing van de Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). De Evocatiecommissie komt woensdag samen en legt dan een datum vast waarop het dossier behandeld wordt.

Tijdens de bewuste wedstrijd van 2 oktober 2016 gaf scheidsrechter Luc Wouters een rode kaart aan een verkeerde speler van KV Mechelen. Rechtsachter Laurens Paulussen werd na een kwartier in de partij met rood van het veld gestuurd voor handspel in het strafschopgebied. Wouters had zich echter van speler vergist en had de rode kaart eigenlijk aan middenvelder Mats Rits moeten geven, omdat die even voordien Susic met de arm van de gelijkmaker had gehouden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties