OFFICIEEL: Westerlo verwelkomt tweede Zweedse aanwinst

Redactie
| 0 reacties
OFFICIEEL: Westerlo verwelkomt tweede Zweedse aanwinst
Foto: © SC

Na Carlos Strandberg heeft KVC Westerlo vandaag nog een tweede Zweedse wintertransfer wereldkundig gemaakt. De 19-jarige Marko Nikolic komt over van AIK Solna en tekent bij Westerlo een contract tot het einde van het seizoen.

Net als Strandberg maakte Marko Nikolic al op 16-jarige leeftijd zijn debuut in de hoogste afdeling bij AIK Solna. "Ik mocht al op zeer jonge leeftijd debuteren in het A-elftal. Ik mocht regelmatig invallen, maar het volgende seizoen kwam ik minder aan spelen toe. Nochtans vond ik dat ik steeds beter werd", zegt Nikolic op de clubwebsite.

Na een uitleenbeurt aan Syrianska in de Zweedse tweede klasse keerde hij terug naar AIK, waar KVC Westerlo hem ging halen. De Zweed omschrijft zichzelf als een speler met een oog voor de laatste pass die houdt van verzorgd voetbal. Nikolic is dan ook een 'nummer 10'. Woensdag is hij nog niet speelgerechtigd voor het thuisduel tegen Anderlecht. "Maar ik wil wel zo snel mogelijk spelen om mezelf te blijven ontwikkelen en het team zo snel mogelijk aan het behoud te helpen", besluit Nikolic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties