Wat denken de Lierse-fans over de eventuele komst van Peter Maes: "Een harde hand is nu niet slecht" vs. "Dat kan wel eens botsen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Wat denken de Lierse-fans over de eventuele komst van Peter Maes: "Een harde hand is nu niet slecht" vs. "Dat kan wel eens botsen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eric Van Meir is vertrokken en dus gaat Lierse SK op zoek naar een nieuwe T1. De Pallieters zetten hoog in en willen Peter Maes naar het Lisp halen. Een goede keuze volgens de fans of niet?

"Hoewel ik tegen de trainerswissel ben (lees er HIER meer over), is Maes de best geplaatste om het roer over te nemen", vindt Gunter Paepen van SC Remember Lierse. "Maes staat bekend omwille van zijn sterke tactische keuzes. En het is een figuur op zich."

Om Maes naar Lierse te halen, zullen er garanties moeten komen

"Een harde hand is nu misschien niet slecht", vindt Erik Clemens van SC Lisp 1. "Maes bewees in het verleden al een en ander. Maar om hem naar Lierse te halen, zullen er garanties moeten komen. Maes is nu eenmaal een coach voor eerste klasse."

"De vraag is ook in welke mate hij met de jongeren zal willen werken", plaatst Paepen een kanttekening bij zijn eventuele komst. "In Lier lopen net als bij Genk veel jongeren rond. Op dat vlak zal hij misschien botsen met Maged Samy. Van Meir was gematigder, Maes net extremer. Maar de grootste bezorgdheid is: in welke mate blijft deze sterk groep samen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties