Ceulemans en Snelders over PO2: "Ik zou niet graag tegen Genk spelen" en "Deze ploeg doet in PO1 mee om de titel"

Johan Walckiers Diederik Geypen
Johan Walckiers en Diederik Geypen
| 0 reacties
Ceulemans en Snelders over PO2: "Ik zou niet graag tegen Genk spelen" en "Deze ploeg doet in PO1 mee om de titel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Iedereen kijkt uit naar play-off 1 en wie er kampioen gaat worden. Maar wat met play-off 2? Wij vroegen twee analisten naar hun mening over wat Hein Vanhaezebrouck zo liefkozend 'the dungeon' noemde. "Veel jongens zullen leren of ze het niveau hebben voor 1A", aldus Eddy Snelders.

Heren, wie is voor jullie favoriet in play-off 2? Wie gaat voor dat laatste Europees ticket spelen?

Ceulemans: "Ik zie Mechelen, Standard en Racing Genk het onder elkaar uitvechten. Genk is met de huidige vorm en het vertrouwen een ploeg die zelfs in play-off 1 meedoet om de titel. De rest zal al blij zijn als het af en toe eens wint."

Snelders: "Voor mij is dat duidelijk Racing Genk. Ze hebben al een lang en zwaar parcours gehad, maar ik zou ze als play-off 1-ploeg niet graag tegenkomen in de finale om dat Europees ticket. Volgens mij hebben ze hetzelfde niveau of zelfs beter als sommige clubs. En het zou toch wel leuk zijn moesten ze zich nog moeien in die strijd."

Verwachten jullie jongens die zich in de kijker gaan spelen?

Ceulemans: "Daar heb ik niet meteen zicht op."

Snelders: "Van Roeselare zie ik niet meteen iemand, die moesten het meer hebben van het collectief. Bij Lierse zitten wel enkele leuke jongens zoals die Aurélien Joachim en Dylan De Belder. Die laatste speelde een fantastisch seizoen, maar liet het toch afweten in de belangrijkste match. Voor veel van die jongens zullen ze zich nu kunnen meten met 1A-ploegen en zullen ze weten of ze het niveau hebben."

Vind je het zelf interessant? Ga je kijken?

Ceulemans: "Net als vele anderen ben ik niet met play-off 2 bezig. Er wordt wel wat aandacht aan deze nacompetitie besteed, maar veel te weinig."

Snelders: "Het is een beetje zoals de Beker van België. Die eerste twee-drie rondes zijn niet zo interessant, maar naarmate het zal vorderen, wordt het steeds interessanter. Die laatste wedstrijden, daar kijk ik wel naar uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties