Standard start in mineur aan play-off 2, Jankovic 'buiten' schreeuwen fans: "We waren gewaarschuwd"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lier
| 14 reacties
Standard start in mineur aan play-off 2, Jankovic 'buiten' schreeuwen fans: "We waren gewaarschuwd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard is erg matig aan play-off 2 begonnen met een 1-0 nederlaag uit bij Lierse. De Rouches kwamen al na een kwartier op achterstand na een pareltje van Benson, maar konden daar slechts weinig tegenover zetten. Het publiek keerde zich achteraf tegen trainer Jankovic...

"We slikken een doelpunt bij de eerste gevaarlijke actie", doet Jankovic zijn verhaal na de match. "We hebben wel met de goesting gespeeld om te winnen. Maar net zoals de afgelopen maanden lukt het moeilijk bij de laatste pass. Ook al hebben we nauwelijks iets weggegeven."

Van onderschatting was er geen sprake volgens de Standard-trainer. "We hebben tegen een ploeg gespeeld die vooraan veel snelheid heeft. Hier verliezen is toch wel zuur, want het is belangrijk om deze competitie goed te starten. Nu moeten we er alles aan doen om de volgende match te winnen", zegt Jankovic.

'Niet onderschat'

Het was de zoveelste stunt van een ploeg uit 1B dit weekend. "We waren gewaarschuwd door de resultaten van gisteren. We hebben hen niet onderschat, maar we moesten gewoon scoren. De keeper van Lierse (Vanhamel, red.) heeft hen enkele keren rechtgehouden."

De supporters van Standard steunden hun ploeg een uur lang, maar daarna eisten ze het ontslag van Jankovic en gingen ze vroegtijdig uit het stadion. Jankovic wilde er slechts weinig over kwijt. "Ik heb altijd heel veel respect voor de supporters, zoals jullie ongetwijfeld weten", aldus de Serviër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties