Meningen verdeeld over Gent-Club: "Schoppartij was het niet, maar twee spelers gingen over de schreef"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 38 reacties
Meningen verdeeld over Gent-Club: "Schoppartij was het niet, maar twee spelers gingen over de schreef"
Foto: © photonews

De meeste analisten en volgers waren het roerend eens. In Gent-Club Brugge werd teveel geschopt en te weinig gevoetbald. Maar bij de meeste spelers leek er geen vuiltje aan de lucht. Ook Eddy Snelders vond het best meevallen.

Wij legden alvast bij Foket een bruggetje naar de wedstrijden tussen Standard en Anderlecht. "Dat is overdreven, zó erg was het toch niet? Het was wel intensief en vechten, daar ben ik eigenlijk toch niet zo voor", aldus de invaller. "Ik heb bij mijn vorige club ook zo’n wedstrijden gespeeld”, voegde doelman Kalinic toe.

"Was het de meest intense match van het seizoen? Neen", was ook Mitrovic duidelijk. Ook coach Hein Vanhaezebrouck vond dat het er niet té hard aan toe ging. "Ik heb al andere wedstrijden meegemaakt."

Fase met Vossen leek me niet doelbewust

-Eddy Snelders

"Een schoppartij was het niet", aldus Eddy Snelders in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Het was stevig en viriel. Er waren stevige duels, maar ik herinner me wedstrijden op een hoger niveau waar dat ook aanwezig is." Hij zag iedereen wel scherp beginnen. "Het eerste kwartier zag je dat er veel zenuwachtigheid was en iedereen snel geïrriteerd raakte."

Nochtans had Peter Vandenbempt het over een schoppartij. "Er is een verschil tussen een wedstrijd waarin je enkel trappen wil uitdelen aan de tegenstander en een wedstrijd waar het op en soms over het randje is." Hij zag twee spelers die toch over de schreef gingen. "Coulibaly had er een paar keer af gekund en wat Poulain deed, hoort niet bij het voetbal."

"Ook die fase met Vossen (waarbij Gershon zijn knie in de rug van de onfortuinlijke spits plantte) leek me niet doelbewust. De verdediger van Gent ging voor de bal", sloot Eddy Snelders af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties