Seizoen al lang gedaan: zó houden de spelers van Antwerp zich in stilte bezig

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Seizoen al lang gedaan: zó houden de spelers van Antwerp zich in stilte bezig
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het behalen van de titel in 1B een hele poos terug, betekende meteen het einde van het seizoen van Royal Antwerp FC. Maar wat moeten die spelers intussen doen?

Er werd al een fotoshoot gehouden voor het jaarboek én werd er een Afrikaanse middag gehouden. Ondertussen spelen de concurrenten wel mee in play-off 2. “En Antwerp kan enkel toekijken”, aldus Dierckx in Gazet van Antwerpen.

“Het is duidelijk dat de ploegen uit 1B hun stempel kunnen drukken, wat mij ook niet verwondert. Maar uiteindelijk hoor je mij niet klagen: kiezen tussen Play-off 2 of straks spelen in eerste klasse, dan weet je het wel.”

Dat Union en co. het zo goed doe, zegt vooral iets over de eersteklassers

“Het zegt vooral wat over die eersteklassers", voegt De Decker toe. Als je KV Mechelen enkele weken geleden bezig zag… En dan nu zo onderuitgaan tegen Union (3-0). Maar het is jammer dat we geen Play-off 2 spelen. Het is fantastisch om kampioen te spelen, maar nu worden we als het ware gestraft.”

Intussen traint men alweer op de Bosuil. “Het zou leuker zijn om te trainen met nog iets in het verschiet”, geeft Tuur Dierckx toe. “Maar we mogen niet klagen. Kijk naar Westerlo. Zij degradeerden naar 1B en trainen nu wellicht met een heel slecht gevoel."

Oefenwedstrijden kwamen er ook. “Kortrijk was nog een echte waardemeter, een leuke test, maar het voelt toch niet hetzelfde. Anderzijds: enkel trainen zou het toch ook niet zijn", besloot Dierckx.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties