Club Brugge heeft voor het tweede jaar op rij de beste sociale werking van België

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 10 reacties
Club Brugge heeft voor het tweede jaar op rij de beste sociale werking van België
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Net zoals vorig jaar krijgt Club Brugge de 'Pro League+ Club Award', een prijs voor de beste sociale werking van het land. Voor de wedstrijd tegen Charleroi mocht de Club Brugge Foundation deze trofee in ontvangst nemen.

Pierre François, CEO van de Pro League, mocht de prijs overhandigen. “Vanuit de Pro League willen we met deze award het goede werk op sociaal vlak dat bij de verschillende profclubs wordt geleverd belonen. Club Brugge vervult al jaren als topclub in België deze sociale opdracht vanuit een sterk engagement op een hoog professioneel niveau. Dit vanuit een zeer groot hart voor de samenleving. Dit kunnen wij vanuit de Pro League alleen maar aanmoedigen.”

Voorzitter van het sociaal departement Chris Caestecker was uiteraard ook heel blij: “We bestaan in 2017 met onze communitywerking reeds 10 jaar en we zijn trots dat we doorheen de jaren zijn uitgegroeid tot één van de voortrekkers in België. Deze award is een mooie erkenning voor het vele werk dat Foundation, samen met zijn vele projectpartners en vrijwilligers, dagelijks levert ten dienste van de samenleving.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties