Vanhaezebrouck niet onder de indruk van Mazzu-time: "Toeval"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 9 reacties
Vanhaezebrouck niet onder de indruk van Mazzu-time: "Toeval"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als AA Gent naar Charleroi moet, is het toch vaak met dichtgeknepen billen. De voorbije jaren kon Gent er immers niet winnen. En dan heb je ook nog Mazzu-time.

In de reguliere competitie pakte Charleroi immers een pak punten in de slotminuten. Ook op Club Brugge viel de gelijkmaker naar het einde van de wedstrijd toe. Hein Vanhaezebrouck wil er niet teveel achter zoeken.

"Mazzu-time? We gaan moeten opletten, want Mazzu-time is al vijf minuten verschoven", lachte Vanhaezebrouck op de persconferentie. "Het is niet langer de laatste tien minuten, maar de laatste vijftien minuten." Charleroi scoorde tegen Oostende en Club Brugge immers de gelijkmaker op respectievelijk minuut 78 en 75.

"Het is puur toeval, zoiets kan je niet anders uitleggen. Omdat het zo vaak gebeurt, is het puur toeval", luidde de uitleg van de Gentse oefenmeester. "Je kan wel aanhalen dat het betekent dat ze mentaal en fysiek in orde zijn, dat zal ook zo wel zijn."

Uiteraard zorgt dat bij Charleroi voor vertrouwen. "Het gaat steeds meer in de hoofden spelen. Ook van tegenstanders, maar ik heb nog geen seconde over Mazzu-time gesproken", sloot Vanhaezebrouck zijn betoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties