UPDATE: Genk komt met officieel nieuws over Pozuelo en het is niet positief
Johan Walckiers
Johan Walckiers en Redactie
| 15 reacties

Racing Genk dreigt sleutelpion in cruciale fase te moeten missen

UPDATE: Genk komt met officieel nieuws over Pozuelo en het is niet positief

Racing Genk is aan een uitstekend tweede seizoensdeel bezig. De Limburgers bekerden voort naar de kwartfinales van de Europa League én zijn via play-off 2 goed op weg richting een eventueel Europees ticket. Maar er is ook slecht nieuws

UPDATE 11u11: Genk heeft meer info gegeven over de blessure van Pozuelo: "Alejandro Pozuelo verliet tijdens de uitwedstrijd tegen KAS Eupen geblesseerd het terrein. Alejandro heeft een liesletsel. Na verder onderzoek gisteren en vandaag blijkt helaas dat hij dit seizoen niet meer in actie zal komen."

7u10: Alejandro Pozuelo blesseerde zich woensdag op bezoek bij KAS Eupen aan de lies. Mogelijk zit zijn seizoen er definitief op, meldt Het Laatste Nieuws.

Vandaag definitieve diagnose

Meer nog, er wordt zelfs gevreesd voor een inactiviteit van enkele maanden. De eerste signalen waren namelijk niet positief. Vandaag volgt de definitieve diagnose over de blessure.

De afwezigheid van de Spanjaard zou een flinke aderlating zijn voor Genk. Pozuelo scoorde al zeven keer in de Jupiler Pro League en gaf bovendien elf assists. Als hij uitvalt, zal Siebe Schrijvers zijn rol centraal moeten overnemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties