Berchem Sport opvolger van Beerschot-Wilrijk? Prestigeduel om supertitel in België wordt er eentje met heen- en terugwedstrijd

Berchem Sport opvolger van Beerschot-Wilrijk? Prestigeduel om supertitel in België wordt er eentje met heen- en terugwedstrijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We gaan op zoek naar de supertitel in tweede amateurklasse, zoals we dat ook de voorbije jaren deden in derde klasse. De winnaar van de A-reeks neemt het dan op tegen de winnaar van de B-reeks.

Het wordt een dubbel duel. "Beide clubs hadden dit prestigeduel liever in één enkele wedstrijd afgehandeld, maar dat werd door de KBVB niet toegestaan", klinkt het op de webstek van Berchem Sport.

De heenwedstrijd is aanstaande zaterdag 6 mei in Knokke om 19 uur, op zondagnamiddag (15 uur) is er de terugwedstrijd op 'T Rooi. Dan kennen we dus ook de 'superkampioen'. Vorig jaar ging die eer in derde klasse nog naar Beerschot-Wilrijk, dus Berchem kan een mooie opvolger worden op die erelijst.

Wie wordt "Vlaams kampioen van de Tweede Amateurklasse"? Dat weten we binnen elf dagen. Berchem roept alvast alle fans op om ook deze wedstrijd zeker nog te komen meepikken.

Wie wordt de superkampioen?

7%
93%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties