Officieel: de technische staff van Lierse zal er volgend seizoen héél anders uitzien

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Officieel: de technische staff van Lierse zal er volgend seizoen héél anders uitzien
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Lierse maakt al volop werk van volgend seizoen. Na de transfers in de afgelopen dagen werden in een mededeling op de clubwebsite enkele grote verschuivingen in de technische staff bekendgemaakt.

Fred Vanderbiest zal op zoek moeten naar nieuwe assistenten. "Assistent-coaches Chris Janssens en Mohamed Abdelwahed verlaten Lierse aan het eind van dit seizoen. Chris Janssens wordt hoofdtrainer van FCV Dender en tekende daar deze middag een contract van 3 jaar. Mohamed Abdelwahed keert terug naar zijn thuisland waar hij de technische staf van Wadi Degla FC zal vervoegen", stond er te lezen op de clubsite.

Maar er is ook heuglijker nieuws: "Patrick Nys verlengde zijn contract en blijft de komende 3 seizoenen keeperstrainer bij Lierse. Onze club verwelkomt daarnaast Will Still, die recent ook een contract tekende van 3 seizoenen. Will is de nieuwe video-analist en scout van Lierse en was de voorbije weken al actief binnen de technische staff. Still heeft een verleden als video-analist bij STVV en Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties