Reactie Tielemans weet wie de grootste tegenstander wordt: "Hij heeft toegeslagen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 11 reacties
Tielemans weet wie de grootste tegenstander wordt: "Hij heeft toegeslagen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het laatste fluitsignaal ging er een gezamelijke zucht van opluchting door het Astridpark. Zonder goed te spelen pakte Anderlecht drie cruciale punten in de titelrace. De grootste tegenstandard de komende we(e)k(en) wordt waarschijnlijk wel de stress.

Anderlecht won, maar of het leuk was om naar te kijken, betwijfelen we. "We wilden het nochtans goed doen, maar één keer we op het veld stonden, sloeg de stress toe", gaf Youri Tielemans toe. "De supporters hadden ook stress, gezien ze zich begonnen te enerveren. En wij ook... Dat voelde je op het veld."

Au milieu du terrain, Youri Tielemans n'a pas connu que des bons moments contre Zulte-Waregem

Zulte Waregem deed wel wat het moest, maar bleef puntenloos achter. "Essevee speelde bevrijd, zonder stress, het is anders voor hen en ze hebben ons zo in de problemen gebracht. Wij wisten dat Gent punten verloren had en dat Brugge won. Maar we hebben gewonnen en dat is het belangrijkste."

Vier punten, dat is snel verloren

Youri Tielemans

Tielemans probeert de titelstress en de wens van 'kampioen in Brugge' dan ook wat weg te duwen. "We hebben vier punten voorsprong, dat is snel verloren, zeker als je verliest in Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties