Het seizoen van Veidec ARB Hamme zit erop na wedstrijd teveel

Veidec ARB Hamme is uitgeschakeld in de play-offs. Selaklean Thulin werd vorige woensdag nog verslagen, maar de terugmatch bleek er eentje te veel.

Thulin greep Hamme direct bij de keel en stond na tien minuten reeds al op een dubbele voorsprong. Hamme stak ook zijn neus aan het venster, maar zag een poging gekeerd op de lijn en een knal van Qoli uiteenspatten op de paal. Thulin kon aan de overkant wel nog tweemaal scoren en zo gingen we rusten met een 4-0 tussenstand.

Toen direct na de rust de 5-0 viel, gingen de kopjes bij Hamme naar beneden. Hamme ging nog in de tegenaanval, maar het schip was al gezonken. Voor Hamme scoorden Qoli en El Fakiri nog, zo werd het uiteindelijk 9-2.

Ondanks de zware nederlaag beleefde ARB Hamme een geslaagd seizoen. De vooropgestelde doelen werden bereikt met een halve finale in de Beker van België en de play-offs. Selaklean Thulin en GS Hoboken spelen de finale.