Reactie Recordavond voor Ronaldo: "Ja, ik weet dat ik dat elk jaar zeg!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez vanuit Cardiff
| 0 reacties
Recordavond voor Ronaldo: "Ja, ik weet dat ik dat elk jaar zeg!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo heeft het opnieuw geflikt. Met zijn doelpunten had hij een erg belangrijk aandeel in de overwinning van Real Madrid tegen Juventus. En dus mocht hij opnieuw wat records bijschrijven. Om van te duizelen.

Doelpunten 104 én 105 in de Champions League, 600 goals in totaal, voor de vijfde keer op rij (zesde keer in totaal) topschutter in de Champions League én nu ook naast Messi, Seedorf en co als winnaar van het meeste aantal keren de Champions League als speler: waanzin.

Niemand minder dan sir Alex Ferguson kwam hem de trofee overhandigen voor topschutter in de Champions League, de Portugees was zijn ex-coach duidelijk nog zeer erkentelijk.

Prijzen en titels spreken voor zich, toch?

"Ik ben heel erg blij met een uniek seizoen. Vier keer scoren tegen een team als Juve, dat er nog maar drie binnen kreeg ... Wow! Ook voor mij was het een schitterend seizoen. Ik had me klaargestoomd om er op het einde te staan en dat is gelukt, want ik scoorde belangrijke doelpunten."

"Ik weet dat ik het elk jaar zeg, maar dit was een wonderbaarlijk seizoen. En de mensen die kritiek hebben op mij? Ach, de cijfers en prijzen spreken voor zich, toch? Ze moeten geen kritiek hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties