Teodorczyk reageert op incident: "Leek alsof ik iemand had vermoord ..."

Teodorczyk reageert op incident: "Leek alsof ik iemand had vermoord ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lukasz Teodorczyk ging op het einde van afgelopen seizoen lichtjes uit de bocht met een dubbele middelvinger richting de fans van Club Brugge. Ploegmaat Frank Boeckx had hem al verdedigd, nu heeft de Poolse aanvaller eindelijk ook zélf gereageerd op de hele hetze.

In de laatste weken van de competitie had Teodorczyk zich tot twee keer toe laten verleiden tot het uitsteken van een middelvinger. Een keer naar enkele fotografen, een keer naar de fans van Club Brugge.

"Het was eerder bedoeld als een soort van gimmick, zoals Mister Bean dat ook deed", probeerde Franck Boeckx nog tijdens het seizoen de hele hetze te laten kalmeren.

Boeckx en Teodorczyk zelf hebben als gimmick het middelvingertje al een aantal maanden in gebruik. Ook de Poolse spits zelfs is nu teruggekomen op de hetze. "Ik werd geprovoceerd door de fans van Club Brugge en heb dat dan inderdaad gedaan", klinkt het bij Sportowefakty

. "Ze gooiden bier en wikkels naar onze spelers, het was een reactie."

"Het werd immens opgeblazen. Alsof ik iemand had vermoord of zo. Zulke situaties zijn in het verleden nochtans meermaals gebeurd. Ach, het is een soort van ritueel met Frank Boeckx. Die liep toen trouwens vlak voor mij. Een grapje, zoals er zoveel zijn in de kleedkamers. Ik heb er met de trainer over gesproken en nadat ik hem de uitleg deed, was de zaak over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties