Ook club uit play-off 1 hengelt naar de diensten van Schouterden: "Maar ik heb nog niet met alle clubs gepraat"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 11 reacties
Ook club uit play-off 1 hengelt naar de diensten van Schouterden: "Maar ik heb nog niet met alle clubs gepraat"
Foto: © Photonews

Nils Schouterden heeft geen toekomst meer bij KV Mechelen, ondanks het feit hij wel 45 minuten speelde in het eerste oefenduel op het veld van vierdeprovincialer VC Rijmenam. De flankaanvaller heeft de clubs voor het uitkiezen, maar een akkoord is er nog niet.

"Ik ben aan het praten met enkele ploegen", geeft Schouterden aan. "Ik moet nu dus gewoon de juiste keuze maken. Zolang er nog niks beslist is of er geen akkoord is, blijf ik gewoon hier meespelen en meetrainen. Ik bereid mij gewoon voor op een start met Mechelen, maar waarschijnlijk gaat die er niet komen."

Geen toekomst in Mechelen

Is er dan echt geen kans meer dat Schouterden in Mechelen blijft voetballen? "Ze hebben mij aangegeven dat die kans er niet is. Dus ja, het is nu zo", aldus de ex-speler van onder meer STVV, OHL en Westerlo. (lees ​​hier meer daarover.)

Er is interesse van onder meer zijn ex-clubs Eupen en OHL, maar ook van Beerschot-Wilrijk. "Er zijn ook nog wel andere clubs. Charleroi zit er ook tussen", bevestigt Schouterden. "Ik heb nog niet met alle clubs gepraat. Ik moet eerst voor mezelf uitmaken wat ik juist wil, dat is het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties