KV Oostende is geen kleine garnaal meer: "De grote buitenlandse clubs volgen ons"

Redactie
| 10 reacties
KV Oostende is geen kleine garnaal meer: "De grote buitenlandse clubs volgen ons"
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

KV Oostende heeft al een paar knappe uitgaande transfers gerealiseerd. In totaal voor 18 miljoen euro is er al binnengekomen door de transfers van Marusic en Dimata. Een ongelooflijk bedrag en daar is KVO wel trots op.

Want het zijn niet zomaar ploegen die achter hun spelers komen. Lazio is een naam in het Europese voetbal. "Bij KV Oostende ontbolsterde hij helemaal als polyvalente teamspeler, die zowel op de rechterflank als op de linksachter een bijzonder betrouwbare indruk naliet. Zijn snelheid en kracht zijn twee van zijn belangrijkste troeven", klinkt het op de website van de club.

"Iedereen bij KV Oostende gunt Adam Marusic deze knappe overgang en wenst hem bijzonder veel succes. Na de transfer van Jordan Lukaku en Nany Landry Dimata is nog maar eens duidelijk geworden, dat KV Oostende is uitgegroeid tot een club waar jong talent mogelijkheden krijgt om door te groeien naar hun absolute topniveau. Het is duidelijk dat grote buitenlandse clubs de prestaties van KVO en zijn spelers van zeer nabij gaan volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties