Hasi betreurt dat hij vrijheid van Weiler niet kreeg: "We verloren de titel door mensen die ik niet meer wou"

Redactie
| 14 reacties
Hasi betreurt dat hij vrijheid van Weiler niet kreeg: "We verloren de titel door mensen die ik niet meer wou"
Foto: © photonews

Besnik Hasi heeft voor het eerst openhartig gepraat sinds zijn ontslag bij Anderlecht, nu al meer dan een jaar geleden. De Kosovaar heeft maar van één ding spijt: "Dat Anderlecht pas geleerd heeft na mijn vertrek."

De kleedkamer moest uitgemest worden en Anderlecht wou daar pas bij de komst van René Weiler mee beginnen. "Als ik een speler weg wilde, dan was het kot te klein. Maar dan komt een buitenlander die er meteen vijftien niet wil", klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Tielemans, Dendoncker, die waren klaar. Kljestan en Milivojevic mochten weg omdat ik plaats wilde maken voor Dendoncker. Maar nogal wat jongens werden te snel naar boven geduwd. Ik ben daar ook schuldig aan, hè. Ik was ook te enthousiast als Lukebakio drie dribbels op training deed."

Zoveel jongens die niet klaar waren

Hasi probeerde het recht te trekken, maar vond weinig steun. "We hebben ook hevige discussies gehad. We leenden Kawaya uit aan Willem II. Hij zat zelfs daar op de bank. Ik zat met zoveel jongens die niet klaar waren. We verliezen de titel door mensen die ik niet meer wou. Het seizoen ervoor ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties