Svilar overweegt nu toch vertrek, maar wacht nog af (net als Anderlecht)

Svilar overweegt nu toch vertrek, maar wacht nog af (net als Anderlecht)

Er is nog geen beslissing gevallen over de toekomst van Mile Svilar. Het clubbestuur wacht af wat René Weiler volgende week gaat zeggen. Maar de jonge doelman staat niet meer zo weigerachtig tegenover een uitleenbeurt als eerst.

Dat Svilar ambitieus is, is ondertussen wel geweten. Dat Anderlecht Matz Sels aantrok, was een streep door de rekening, maar paars-wit heeft er alles aan gedaan om hem de situatie uit te leggen. Svilar zal in de voorbereiding nog zijn kansen krijgen en daarna wordt er samen met hem een evaluatie gemaakt.

Anderlecht wacht op het oordeel van Weiler en als daaruit blijkt dat hij te weinig gaat spelen, willen ze hem graag verhuren voor een seizoen. Zodanig dat hij aan spelen toekomt op het hoogste niveau en dan volgend seizoen de kar kan trekken. Waar hij en zijn entourage eerst weigerachtig tegenover zo'n uitleenbeurt stonden, is hij nu toch wat aan het bijdraaien.

In de handen van Weiler

Een jaartje elders ziet er ineens zo slecht nog niet uit en Anderlecht heeft ook geen schrik dat het in augustus geen club meer voor hem zal vinden, want er staan er nog genoeg te drummen. Maar het is dus allemaal af te wachten wat Weiler beslist. Maakt hij Boeckx tweede of derde keeper? Dat is ook een moeilijke aangezien hij de doelman dankbaar is voor wat hij vorig seizoen presteerde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties