Odjidja kijkt terug op periodes bij Anderlecht en Club Brugge: "Ik kon niet meer terug" en "Geen spijt"

Redactie
| 5 reacties
Odjidja kijkt terug op periodes bij Anderlecht en Club Brugge: "Ik kon niet meer terug" en "Geen spijt"
Foto: © photonews

Vadis Odjidja is nog maar 28 en toch heeft hij al heel wat watertjes doorzwommen. Zo speelde het jeugdproduct van AA Gent onder meer voor Anderlecht en Club Brugge.

Bij Anderlecht vertrok Odjidja nog voor zijn carrière goed en wel begon. "Het was tijd om te vertrekken", legt de middenvelder over zijn verhuis naar Hamburg uit in Het Laatste Nieuws. "Onder Vercauteren zat ik continu op de bank. Iedereen heeft zijn breekpunt. Alleen viel dit bij mij op een slecht moment. Want toen ik voor Hamburg koos, werd Ariël Jacobs aangesteld als nieuwe coach. Hij gaf me meteen een basisplaats, maar ik kon niet meer terug."

Zeven trainers

Via Hamburg kwam Odjidja bij Club Brugge terecht. Op Jan Breydel voetbalde hij 5,5 jaar, maar werd hij ook geteisterd door blessures en zag hij trainers voortdurend komen en gaan.

"In mijn periode bij Club had ik zeven trainers onder mijn hoede", gaat de voormalige Rode Duivel verder. "Echt stabiel was Club niet in die periode. Maar ik heb geen spijt van die keuze. Vol stadion, goede supporters, topclub in België. Alleen zijn er dingen gebeurd waar ik niet echt blij mee was." Odjidja zag een transfer naar Everton door de neus geboord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties