Roger Lambrecht legt uit waarom Kristinsson de bons kreeg en Maes terugkeert

Timothy Collard
Timothy Collard
| 30 reacties
Roger Lambrecht legt uit waarom Kristinsson de bons kreeg en Maes terugkeert
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roger Lambrecht (85), de voorzitter van Sporting Lokeren, heeft nog maar eens een trainer op straat moeten zetten. Woensdagnamiddag was het de beurt aan Runar Kristinsson, die na een slechte start werd bedankt voor bewezen diensten.

In Het Laatste Nieuws legt Lambrecht uit waarom hij actie ondernam. "De supporters schreven, belden en zeiden me dat Runar een goede trainer is, maar te braaf. Er zat geen vuur in. Te weinig beleving. Het was hier te vaak een dooie boel", aldus de voorzitter van Lokeren.

Nu keert Peter Maes terug als T1. "Het was een opportuniteit om Peter nu binnen te halen. Het kwam juist uit. Peter zit al een tijd thuis en het begon weer te kriebelen bij hem, zei hij me. Hij stond te trappelen. Hij was onmiddellijk bereid om te komen. Daar wou ik niet naast pakken."

"Die vijf jaren met Peter waren prachtig"

"Die vijf jaren met Peter waren prachtig. Als dat maar eens terug kan terugkomen... Laat ons hopen. Ik gaf Peter een contract voor drie jaar. Dit seizoen zou hij de boel hier nog moeten kunnen rechtzetten. Ons ergens halverwege brengen en ik ben content. En daarna? Hopelijk kan hij van ons weer een goede ploeg maken", besluit Lambrecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties