Gepikeerde Bölöni doet zijn beklag over de Pro League: "Het lijkt wel dat ploegen voorgetrokken worden ten opzichte van andere"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 33 reacties

Gepikeerde Bölöni doet zijn beklag over de Pro League

Gepikeerde Bölöni doet zijn beklag over de Pro League: "Het lijkt wel dat ploegen voorgetrokken worden ten opzichte van andere"
Foto: © photonews

Royal Antwerp FC geeft zondag een derde topclub op rij partij. Tegen KRC Genk kan de Great Old nog geen beroep doen op vier nieuwe jongens. En dat zit coach Laszlo Bölöni dwars.

De nieuwste aanwinst Nader Ghandri is er zondag niet bij, net als Moustapha Sall, Matheus Domingues en Luka Stojanovic ontbreken nog omwille van administratieve rompslomp.

"Ik stel vast dat er clubs zijn die een speler in anderhalve dag speelgerechtigd krijgen en dat bij ons veel langer duurt", aldus een geprikkelde Bölöni in Het Nieuwsblad. "Er loopt hier al drie weken een Braziliaan (Domingues, red.) rond en dat papierwerk blijft maar aanslepen, terwijl voor andere clubs zoiets geregeld kan worden in anderhalve dag. België is blijkbaar geen land zoals alle anderen."

Noorden vs. zuiden

"Voor mensen die in het noorden wonen, zijn er andere regels dan voor die in het zuiden", gaat de Antwerp-coach verder. "Ik zou aan de liga willen vragen om die dingen wat beter op mekaar af te stemmen. Het lijkt wel dat er sommige ploegen voorgetrokken worden ten opzichte van andere. Maar de wet zou toch voor iedereen hetzelfde moeten zijn? Het is niet normaal dat er clubs zijn die meer rechten hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties