Ook Meunier zag Anderlecht-coach Weiler experimenteren met Kums: "Dan zou men gezegd hebben: Weiler is een genie"

Redactie
| 5 reacties
Ook Meunier zag Anderlecht-coach Weiler experimenteren met Kums: "Dan zou men gezegd hebben: <i>Weiler is een genie</i>"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Meunier en PSG legden eerder deze week Celtic Glasgow met zware 5-0-cijfers over de knie. In de andere partij van de Champions League-poule ging Anderlecht met 3-0 ten onder bij Bayern München.

PSG en Bayern vechten een intens duel uit voor plaats 1. Meunier zag de samenvatting van de match tussen de grootste concurrent en paars-wit. "Met tien tegen elf was Anderlecht niet slecht", vond de rechtsback. "Ze hebben goed weerwerk geboden, op de paal getrapt zelfs. De vraag is alleen: speelde Bayern op volle kracht? Nu, Anderlecht heeft gestreden met de wapens die het heeft."

(lees verder onder de foto)

René Weiler experimenteerde met Sven Kums centraal achterin. Ook daar heeft Meunier een mening over. "Beeld je in dat hij tegen Bayern de wedstrijd van zijn leven had gespeeld. Dan zou men achteraf gezegd hebben: Weiler is een genie."

"Maar het liep helemaal fout. Na tien minuten had Kums al rood. En dan krijg je alles wat Weiler heeft gezegd. Was er geen andere oplossing? Ik dacht dat hij Dendoncker misschien achterin ging zetten. Hoe dan ook: Weiler heeft iets geprobeerd. Misschien ging Kums ermee akkoord en dacht hij dat hij de ploeg zo iets kon bijbrengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties