Wat met de toekomst van Hein Vanhaezebrouck en een eventuele overstap naar Anderlecht: "Dat zou ik héél gevaarlijk vinden"

Wat met de toekomst van Hein Vanhaezebrouck en een eventuele overstap naar Anderlecht: "Dat zou ik héél gevaarlijk vinden"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck en AA Gent gingen woensdag, in onderling overleg zoals dat dan heet, uiteen. Waar de toekomst van de succescoach ligt, is nu uiteraard de hamvraag.

Sinds het vertrek van René Weiler bij Anderlecht werd Vanhaezebrouck veelvuldig aan de Belgische recordkampioen gelinkt. "Of het vertrek van Weiler zijn beslissing heeft beïnvloed, moet de toekomst uitwijzen. Maar ik zou een overstap naar Anderlecht héél gevaarlijk vinden", vertelt analist Eddy Snelders bij Voetbalkrant.com.

"Als Hein met Anderlecht in zijn hoofd zit, kan hij de situatie maar beter even bekijken

"Van de ene naar de andere ploeg overstappen is niet voor de hand liggend. Kijk maar naar Bob Peeters in een niet zo ver verleden. Dikwijls heeft een coach enige sabbattijd nodig om zijn toekomstplannen rustig uit te dokteren."

Bovendien gaat paars-wit mogelijk langer in zee met T1 ad interim Nicolas Frutos. "Als Hein met Anderlecht in zijn achterhoofd zit, kan hij de situatie maar beter even bekijken. In principe is Frutos nog steeds kandidaat om het hoofdtrainersschap bij Anderlecht definitief over te nemen. In die zin is de match van vanavond tegen Celtic belangrijk", besluit Snelders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties