Barcelona maakt wintertarget nu al officieel bekend: "We kopen hem of elke speler die de technische staf wil"

Barcelona maakt wintertarget nu al officieel bekend: "We kopen hem of elke speler die de technische staf wil"

Tijdens een persconferentie van Albert Soler, technisch directeur van de club, werden er zware beloftes gedaan aan de supporters van Barcelona. Er zullen in januari nog spelers bijkomen. Waarna er fijntjes aan werd toegevoegd dat er ook wel verkocht zullen moeten worden eerst.

Hoofdtarget nummer 1? Natuurlijk weer Philippe Coutinho van Liverpool. Barça wou hem tijdens de zomer al weghalen, maar dat mislukte toen omdat Liverpool ongeveer 200 miljoen euro vroeg. Maar de Braziliaan staat nog steeds op het lijstje en in januari moet het wel lukken.

"We zijn klaar om Coutinho te kopen tijdens de wintermercato, of welke speler de technische staf ook vraagt", zei Soler aan de journalisten. "Maar het is belangrijk om klaar te zijn, want voor er spelers komen, moeten er ook vertrekken."

Waarna Soler ook een hint gaf dat de Catalanen niet zoveel kunnen uitgeven nadat ze Neymar verkochten. "We moeten zijn prijs vergeten. Na belastingen kregen we ongeveer 188 miljoen, de directe financiël impact op de schatkist was 144 miljoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties