Verrassende club scoorde al evenveel als Club Brugge: "Wilde spelers zover krijgen dat ze durfden aanvallen"

Verrassende club scoorde al evenveel als Club Brugge: "Wilde spelers zover krijgen dat ze durfden aanvallen"
Foto: © photonews

We zijn 11 speeldagen ver en in de competitie staat Club Brugge moederziel alleen op kop. Maar niet in elke statistiek of klassement staan ze bovenaan. Een team staat namelijk náást blauw-zwart qua gemaakte doelpunten. "Erg prettig", aldus de oefenmeester van dat team.

Jawel, Club Brugge scoorde op 11 wedstrijden al liefst 26 keer. Maar er zijn nog teams die al vaak scoorden dit seizoen, want Waasland-Beveren maakte er al evenveel.

"En dat zonder echte grote sterren of vedetten", aldus Philippe Clement. "Op Morioka na dan misschien. Neen, we moeten het hebben van het harde werken en dan is het deugddoend dat we het momenteel zo goed doen."

"Ik wilde de spelers zover te krijgen dat ze durfden aanvallen. En dat lukt ondertussen aardig", is de oefenmeester bijzonder tevreden over de manier waarop het momenteel gaat bij de Waaslanders. Met dank ook aan de spitsen.

Zinho Gano vertrok dan wel naar Oostende, maar scoorde dit seizoen ook nog vlot voor WB en zit net als Thelin aan zeven(!) doelpunten dit seizoen. "Ik ben niet helemaal verrast met de prestaties van Thelin op dit moment."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties