Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Eigenlijk hadden we de videoref in het Team van de Week moeten zetten, maar we geraakten er niet uit of we hem nu een shirt van Charleroi dan wel Club Brugge moesten aanmeten. We hielden het dus bij een 'normaal' Team van de Week.

Doel

In doel deden Sels en Penneteau het goed, maar Thomas Kaminski stak er toch bovenuit. De doelman van KV Kortrijk hield met een gestopte penalty en enkele knappe saves Racing Genk op een gelijkspel.

Verdediging

Op de linkerkant kiezen we voor Fadlalla, de back van Eupen was outstanding tegen Anderlecht. Een ex-jeugdproduct van de Brusselaars was dan weer in vorm bij Moeskroen met twee goals. De naam? Nathan De Medina.

Nicolas Lombaerts doet de laatste weken eindelijk waarvoor hij gehaald is. Hij organiseert de driemansverdediging en dat lijkt intussen een versterkte burcht. Sandy Walsh was dan weer uitstekend bij Zulte Waregem tegen KV Mechelen.

Middenveld

Centraal op het middenveld was Carlinhos dé man van de match bij Standard, met maar liefst twee assists. Ruud Vormer was met een doelpunt, een assist én een uitgelokte penalty misschien wel de beste van het hele weekend.

Benavente had een rode kaart verdiend tegen AA Gent, maar zijn wedstrijd was voor het overige uitstekend. Twee doelpunten scoorde de vaardige aanvallende middenvelder.

Aanval

We kiezen voor een trio voorin met op de flanken Musona, en Leya Iseka. Beiden waren ze met belangrijke doelpunten onmisbaar voor hun team.

En wat gezegd van Kaveh Rezaei. De spits van Charleroi was werkelijk overal tegen Gent en lag aan de basis van beide doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties