Niet Preud'homme maar De Boer staat er het beste voor om Caixinha op te volgen, broer Ronald twijfelt

Maarten Cattaert
| 0 reacties
Niet Preud'homme maar De Boer staat er het beste voor om Caixinha op te volgen, broer Ronald twijfelt
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rangers FC heeft nog altijd geen opvolger gevonden voor de ontslagen Pedro Caixinha. De Schotse traditieclub flirt al enkele weken met ex-speler Frank De Boer, die ook genoemd wordt om Dick Advocaat op te volgen bij Oranje.

De Boer zou niet weigerachtig staan tegenover een Schots avontuur en heeft al aangegeven bereid zijn te luisteren naar een eventuele aanbieding. Dat zegt zijn broer Ronald in gesprek met BBC Scotland.

Maar wat dan met Oranje? Frank De Boer staat bovenaan het lijstje om bondscoach Dick Advocaat op te volgen na de oefeninterlands. "Het Nederlands elftal is één van de dingen die op zijn to do-lijstje staan, maar als een grote club op de deur klopt wordt het heel moeilijk om neen te zeggen", aldus Ronald.

De gebroeders stonden in 2004 onder contract bij de club, toen het nog Glasgow Rangers heette. "Frank heeft er een geweldige tijd gehad, ook al was het van korte duur. Trainer zijn bij de club is een uitdaging en een pittige taak, te meer omdat Celtic niet te stoppen is. Ik weet niet of hij op dit moment klaar is om de uitdaging aan te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties