Voormalige chouchou van het Astridpark: "Anderlecht is een grote club en een grote club sterft nooit"

Voormalige chouchou van het Astridpark: "Anderlecht is een grote club en een grote club sterft nooit"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht zit in een bijzonder moeilijke periode na verlieswedstrijden tegen Charleroi, Standard en Club Brugge. Bovendien heeft Hein Vanhaezebrouck af te rekenen met een ware blessuregolf. Maar volgens deze voormalige vedette van het Astridpark is dat slechts tijdelijk.

Aruna Dindane deed het Astridpark kirren van plezier met zijn acties. In La Capitale geeft hij zijn visie over het huidige Anderlecht. "Die 5-0 op Brugge? Zoiets heb ik zelf nooit meegemaakt als speler van Anderlecht. Ik weet zelfs niet of ik verloren heb tegen Charleroi (één keer in 2004, nvdr.). Het zijn zware tijden, maar Anderlecht gaat de rug rechten", meent hij.

De titel is nog steeds een optie. "Alles blijft mogelijk in de play-offs. Eén ding is zeker: Anderlecht moet zo vlug mogelijk terug op de plaats staan dat het verplicht is aan zijn status. Toen ik nog in Afrika zat en men over Anderlecht sprak, ging het over een topclub. Met ex-spelers als Van Himst of Rensenbrink. Het is een grote club en een grote club sterft nooit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties