Sterkhouder van de laatste jaren dreigt te vertrekken bij Gent: "Het lijkt me logisch"

Sterkhouder van de laatste jaren dreigt te vertrekken bij Gent: "Het lijkt me logisch"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Yves Vanderhaeghe boekt schitterende resultaten met AA Gent, maar dat heeft zo ook zijn slachtoffers geëist. Door de meer verdedigende aanpak is Danijel Milicevic uit beeld verdwenen. En de 32-jarige middenvelder denkt dan ook aan vertrekken.

Milicevic zit de laatste weken steevast op de bank. "Kijk, toen ik aan het seizoen begon, ging ik ervan uit dat ik zeker tot de zomer ging blijven. Toch na het gesprek met Hein (Vanhaezebrouck, red.). Hij benadrukte dat hij nog op me rekende. 'Je bent belangrijk voor ons. Ook voor de rol als nummer 8', klonk het."

"Oké, de voorbije jaren zette hij me regelmatig eens op de bank, maar nooit zeven competitiewedstrijden na elkaar zoals nu onder Yves. Deze situatie is nieuw voor mij. Voorlopig ga ik er wel nog goed mee om", vertelt de Zwitser in HLN.

Nieuw systeem

Maar het geduld lijkt wel ver op. "Het huidige systeem van AA Gent is niet zo aanvallend als dat onder Hein. We zijn niet meer zo dominant. Waar het op neerkomt, is goed verdedigen en snel uitbreken. Wel, ik moet me aanpassen aan dát voetbal."

"Op zich geen probleem, maar je hebt daar de nodige minuten voor nodig en die krijg ik niet. Ach, ik moet gewoon de keuzes van de coach respecteren. Zeker gezien de resultaten. AA Gent staat weer in de top 6 en dat is het allerbelangrijkste. Maar dat ik intussen over mijn toekomst nadenk, lijkt me logisch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties